• Mahmoud Assy

Sara Al HajSóc Sara A l'Haj, nascuda a Síria, Doctora en Belles Arts de la Universitat de Granada (2020). Vaig venir a Espanya fa 9 anys aproximadament. I aquí a Granada vaig fer els meus estudis superiors.

Però la meva passió sempre ha estat el maquillatge en general i especialment el maquillatge artístic a causa de els meus estudis en Belles Arts. Per aquest motiu vaig realitzar n curs professional on vaig aprendre tot tipus de tècniques i sistemes de maquillatge: maquillatges socials per a tots els esdeveniments, maquillatges d'efectes especials i teatre, i em vaig especialitzar en maquillatge creatiu artístic, amb tot el que això comporta (creació de plantilles i face chart, dissenys de maquillatge, recerca de tècniques i elements i processos diferents, i les seves possibles aplicacions tècniques, de manera que em permet enfocar la meva creativitat.

M'agrada molt treballar en equip i he participat en projectes professionals de diferents sectors (moda, cinema, teatre, etc.). En aquest sentit he col·laborat sovint amb altres professionals com a fotògrafs, dissenyadores de moda, de joies, etc., tant per a treballs externs com per a dissenys propis. D'altra banda, donada la situació pandèmica de l'últim any, he experimentat a fons el concepte d'automaquillatge com una forma de qüestionar i explorar-me a mi mateixa, generant múltiples personatges en què he habitat per unes hores.

Per tot això m'agradaria formar part d'aquest grup artístic Kudwa per poder créixer junts i crec que, tot i que les nostres situacions puguin ser una mica complicades, som capaços d'afegir molts colors a la vida quotidiana.

Segueix Sara a instagram: https://www.instagram.com/susee_mua/

4 views0 comments

Recent Posts

See All