Martina PozziMartina Pozzi és una arquitecta i Collagista italiana. Es gradua en Arquitectura a la Universitat Politècnic de Milà el 2011.

Exerceix de arquitecta un parell d'anys en el seu País i després per casualitat i sort, es muda a Sevilla on es queda vivint i treballant com Interiorista durant 5 anys.

Aquesta ciutat la va captivar per complet, es va enamorar de la seva gent, dels carrers plens d'art, dels patis amb tarongers, de les Festes de Primavera, de les flors als cabells, els volants i lunars dels vestits de sevillana.


Durant el 2018 es muda per a Barcelona.

Aquí segueix treballant d'arquitecta però, no obstant els grans projectes i les satisfaccions en les obres que porta, cada nit, a l'arribar a casa, sent per dins una cosa que la remou, una frustració que no la fa sentir plena.

Es dóna compte doncs, que té una inquietud creativa irresolta, que la deixa famolenca i per això comença a

alimentar d'Art.

Investiga el món dels collages i decideix utilitzar aquesta tècnica com a mitjà per donar regnes soltes a la seva creativitat.


Mirant al voltant, observant i deixant-inspirar per altres artistes contemporanis, en gener 2018 comença a produir els seus primers collages manuals.

Això resulta ser per a ella, la millor manera per desfogar-se i expressar-se.

Moguda per una constant inquietud creativa, dedica sempre més temps a l'talla i enganxa "old style", únic instant en què se sent realitzada de veritat.

El collages com a entrenament personal, com relax mental: hi ha qui va a córrer per desfogar-se, Martina talla i enganxa per ser feliç.


Currículum Artístic:

A Itàlia forma el seu gust artístic freqüentant el batxillerat de Belles Arts a Monza.

La seva vida de collagista és molt recent i auto didacta: porta només des gener 2018 fent collages i afirmant-se en aquest mut.

És una gran observadora, visita exposicions i gràcies a les xarxes socials ha entrat en contacte amb collagistas contemporanis de l'altre costat de l'Atlàntic, amb els quals intercanvies consells, observacions i punts de vistes.


EXPOSICIONS

- Projectes "Mirada Pilot" al Centre Cívic Matas i Ramis, Barcelona. Novembre 2019.

- Projectes "Monet & Brian Paterson illustrations" i "Noies perdudes" al ESPACE MONET ROLLINAT, Fraisselinas, França. Setembre 2019.

- Projecte "La flor que porto dins" al MOB Caterina, Barcelona. Agost-setembre 2019.

- Projecte "La flor que porto dins" a la 24 ° edició de l'STRIPART FESTIVAL del Guinardó, Barcelona. Juliol 2019. http://stripart.cat/festival/portfolio-item/mp_collages/

- Obra "Amor en la seva mesura" exposada a la fira de l'art "MULAFEST 2018" de Madrid, amb el col·lectiu Dones que tallen i peguen, sota el lema "Mirades en femení". Juny 2018.Segueix Martina a Instagram

https://www.instagram.com/mp_collages/

Email: martinacmpozzi@gmail.com

Mes informació:

www.mpcollages.com


1 view0 comments

Recent Posts

See All