• Mahmoud Assy

Jean Paul Ramos ( JP)JP, és un jove artista peruà que resideix a la ciutat de Barcelona fa 3 anys.va fer la carrera d'arquitectura com a professió i realitza treballs amb fusta com a passió.


De nen el seu lloc favorit era la fusteria a casa del seu avi, mentre va anar creixent es va veure influenciat pel seu treball, llavors tant el seu avi com el seu oncle patern són la principal influència que té per treballar creant coses a mida i amb les pròpies mans.

Mentre cursava els seus últims anys de carrera en arquitectura, JP va decidir combinar la seva professió amb la seva passió, que són el disseny i la construcció d'objectes, mobles i espais a través de la fusta com a material principal.


Tria la fusta com a material principal de projectes per prendre consciència i contribuir a mitigar el canvi climàtic, ja que la fusta és l'únic material l'ús ajuda a reduir el CO2 de l'atmosfera, la qual cosa la converteix en l'alternativa constructiva amb la més baixa petjada de carboni.


la seva experiència professional ha alimentat l'opció de dissenyar i elaborar projectes de tot tipus, ja que el seu interès va dirigit a treballar investigant a través de l'experimentació i de dur a terme el procés de materialitzar una idea. paral·lelament desenvolupa projectes a curt, mitjà i llarg termini, com la creació d'objectes fets artesanalment amb materials reciclats i recollits de les escombraries i el disseny i elaboració d'habitatges sostenibles per a persones amb baixos recursos econòmics a Llatinoamèrica, projectes que són clau per ajudar a la població més vulnerable ia la conservació del nostre planeta.


unir els desitjos de les persones a través de les seves idees són la forma de percebre i expressar el seu art i arquitectura a projectes reals!


Segueix JP a instagram:

https://www.instagram.com/jparqstudio/

0 views0 comments

Recent Posts

See All