JAY JAY REVLON


Nascut i crescut a Peckham, al sud de Londres, Jay Jay té molts barrets. El seu enfocament és la cura d’esdeveniments, DJs, Ballroom (voguing) i mentoria. Llistat com a "One to Watch" de Time Out, Jay Jay és un activista de la comunitat compromès i dedicat a crear espais i converses segurs per a QPOC i LGBTQ +.Ho fa a través de la seva pròpia nit de club ‘Let’s Have a Kiki #theparty’ i com a mentor voluntari entre iguals a Stonewall Housing. Al llarg de la seva carrera, els seus esdeveniments han recaptat diners per a moltes organitzacions benèfiques amb les quals continua treballant i donant suport.

Jay Jay ha estat una influència primerenca i devota en l'escena de Londres Ballroom durant els darrers cinc anys i ha estat fonamental per definir com es gestiona Ballroom al Regne Unit. Com a pare de la 'UK House of Revlon' i fundador de la 'Kiki House of Tea', Jay Jay és una de les principals autoritats de Ballroom al Regne Unit.


Des de tallers dirigits al Tate Britain i al Southbank Center, fins a portar el seu flare inclòs a The Marlborough per Brighton Pride, és col·laborador freqüent d’artistes LGBTQ + com Honey Dijon i Years & Years. L’amor de Jay Jay per la dansa, el voguing i el DJ l’ha portat al Regne Unit i a Europa com una de les principals forces del món de la dansa i la música.Un DJ molt demandat, el talent de Jay Jay darrere de les cobertes l’ha vist tocar amunt i avall pel Regne Unit, al circuit del festival i a nivell internacional, aportant la seva barreja d’autor de ritmes House, Afro House, Classics i Ballroom. A més de tenir el seu propi BoilerRoom Set, els seus crèdits inclouen jugar a Rinse FM, Fabric, The Royal Academy, National Portrait Gallery, Bussey Building, a més de tocar a marques com Levi's, G-Star, LFW Afterparty de JW Anderson i molts. més.


Segueix Jayjay a Instagram:

https://www.instagram.com/jayjayrevlon/

Mes informació:

https://www.justjayjay.com/

0 views0 comments

Recent Posts

See All